IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Què + puc fer?

Ioga Iyengar

Patronat d'Esports ofereix la possibilitat que t'apropis al món del ioga mitjançat la modalitat de Ioga Iyengar.

Les classes es realitzen els divendres per les tardes al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i la durada de les sessions és d'1h 15 minuts. Les persones abonades compten amb un preu bonificat.

 

 

 

 

2019 ioga i2

 


Gimnàstica Hipopressiva

Des del mes de febrer de 2014, el PME incorpora la gimnàstica hipopressiva en diferents horaris de dilluns a divendres, i matí i tarda.

Les classes són de 30 minuts (excepte la primera que té una durada de 50'), dos dies a la setmana, i per assistir-hi cal realitzar una inscripció prèvia. El nombre de places és limitat.

Els abonats tenen un 40% de descompte.

 

 

 

 

 


Marxa Nòrdica

 

El programa de Marxa Nòrdica del Patronat d'Esports consisteix en un calendari estable d'activitats d'aquesta modalitat esportiva que s'allarga durant tota la temporada d'hivern, aproximadament des d'octubre a juny.

Bàsicament està adreçada a les persones abonades al Patronat d'Esports majors de 16 anys que vulguin descobrir una nova modalitat esportiva, o fer esport i fer salut amb una activitat dirigida per tècnics especialitzats. L'activitat té un descompte per les persones abonades.

També s'hi poden inscriure persones no abonades que hauran de pagar un preu per realitzar l'activitat.

 

  Més informació

 

 


Running Club

Si vols fer running amb nosaltres aquesta és la teva activitat. Running Club et proposa sortir a córrer amb un tècnic del Patronat Municipal d'Esports pels camins de Valls i entrenar en grup.

L'activitat va adreçada als abonats activitats que tinguin un nivell baix o que vulguin iniciar-se en el running i entrenar en grup un o dos dies a la setmana. Running Club és una activitat inclosa en el programa d'activitats dirigides i no comporta cap cost addicional.

El running es realitza a la pista d'atletisme del Centre Esportiu Municipal El Fornàs i pels camins de Valls.

Cal reservar la teva plaça amb antelació.

Objectius

  • Millorar la tècnica de carrera
  • Conèixer les pautes bàsiques d'entrenament i control de la intensitat
  • Millorar de la resistència aeròbica

 

 


Activitats Puntuals

Durant les dies de confinament, el Patronat d'Esports us ofereix sessions virtuals de diferents activitats dirigides que els personal tècnic ha gravat perquè es puguin seguir des de casa amb pocs mitjans.

Podeu seguir accedir els vídeos clicant en els següents enllaços:

Zumba

TBC

HIIT Patronat

Spinning

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac