IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Factura electrònica

Factura electrònica

 

L'e-FACT és el servei de factura electrònica de les administracions públiques catalanes per a la recepció de les factures electròniques (efactures) per part dels seus proveïdors.

Es basa en un model que simplifica les relacions administració i proveïdor en els processos de facturació i que ofereix la possibilitat de treballar amb les diferents plataformes de mercat existents, evitant imposicins tecnològiques o organitzatives a emissor i a receptors, garantint així el principi de neutralitat tecnològica.

 

Diseno sin titulo10

 

 

 

e-FACT Factura electrònica

A través del Punt General de Factures Electròniques de les Administracions Públiques de Catalunya podeu enviar factures, consultar el seu estat o accedir al directori d'unitats que estan adherides a e.FACT.

També trobareu informació sobre les qüestions més habituals: Com es poden crear factures electròniques? · Com puc enviar les factures electròniques a través d'aquesta bústia? · Com sé que s'ha rebut la factura electrònica per part de l'Administració? · Com puc saber l'estat de la factura que he enviat? · Per què se m'ha rebutjat la factura electrònica? Què he de fer ara? · Com puc consultar les bústies de lliurament d'altres administracions? · Quins canals de suport tinc si necessito ajuda?

 

Codis DIR3

 Denominació     Oficina comptable   
    Òrgan gestor    
    Unitat tramitadora    
Patronat Municipal d'Esports (Valls) LO1431613 LA0005199 LA0005199

 

 

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac