IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Programes esportius de ciutat

Volta Ciclista a Catalunya

 

La Volta Ciclista a Catalunya és la principal cursa ciclista per etapes que es disputa a Catalunya. Iniciada el 1911, és una de les curses més antigues que es disputa a la península, i una de les més antigues del món, molt prop temporalment del Tour de França (1903) i Giro d'Itàlia (1909). Actualment està inscrita a l'UCI ProTour, la màxima categoria de curses ciclistes mundial.

Des de l'any 2013 la Volta Ciclista a Catalunya compta amb una arribada o sortida a Valls de manera ininterrompuda, sempre davant el pavelló municipal Xavier Tondo i Volpini, al barri del Fornàs.

Foto: Pere Toda


Campionat Catalunya d'Edats de Tennis de Taula

 

El Campionat de Catalunya d'Edats de Tennis de Taula se celebra per Setmana Santa al pavelló municipal Joana Ballart, té una durada de sis dies, acull prop de 400 participants de 50 clubs de tot Catalunya.

El format de sis  dies permet la competició en un mateix campionat de les categories prebenjamí fins a Sub.23, individual i equips, masculí i femení. El Campionat s'organitza a Valls en el marc dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, on la ciutat és seu de Tennis deTaula.

El Campionat està organitzat per la Federació Catalana de Tennis de Taula i Club de Tennis de Taula Ganxets de Reus, i compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Camp.

Foto: Pere Toda


Campionat Internacional de Tennis de Taula de Menors

 

La Federació Catalana de Tennis de Taula recupera el 2018 el Campionat Internacional de Tennis de Taula de Menors, que s'organitza els darrers dies de Setmana Santa per la categoria benjamí.

El campionat es juga al pavelló Municipal Joana Ballart de Valls, instal·lació que acollirà la modalitat de Tennis de Taula durant els Jocs MEditerranis Tarragona 2018.

Foto: Pere Toda


XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

 

El 15 d’octubre de 2011, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va escollir Tarragona com a ciutat organitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis. Se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol de 2018 en 16 municipis seu del territori i hi formaran part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representats  internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.

 

16
Municipis Seu
33
Disciplines Esportives
4000
Esportistes
3500
Voluntaris

Valls seu del Tennis de Taula

Durant els Jocs Mediterranis 2018 Valls serà la seu del campionat de Tennis de Taula , des de la fase prèvia fins les finals. El campionar es jugarà al pavelló municipal Joana Ballart, i el calendari de competició previst és del 26 al 30 de juny de 2018.

 


Cursa del Calçot 5k - 10k

Valls ha estat tradicionalment una ciutat de curses atlètiques. Recordem la Cursa Popular de Santa Úrusla, Cursa del Pont de Goi, Mitja de Valls o MItja del Calçot.

L'any 2018, seguint la tradició vallenca, el Patronat d'Esports organitza la primera Cursa del Calçot, una cursa de 5k i 10k que comença i acaba al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i es desenvolupa per un circuit totalment urbà.

Foto: Pere Toda


Memorial Xavier Tondo i Volpini
Cursa Social

La cursa ciclista Memorial Xavier Tondo i Volpini s'organitza en homenatge al ciclista vallenc, i consisteix en una recorregut de 73km per les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

La cursa té caràcter autonòmic, on hi participen 200 corredors federats de Catalunya, Espanya i l'estranger.

Se celebra el mes de febrer-març amb sortida i arribada al pavelló municipal Xavier Tondo i Volpini, i un circuït de 75km per les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Baberà.

Organitza Club de Ciclisme Tondo, amb la col·laboració de la secció ciclista del Club Bàsquet Valls i Club BTT Valls i alt Camp.

Foto: Francesc Plana


Clàssica Xavier Tondo i Volpini

Copa Espanya

Cursa ciclista corresponent a la Copa España de la Federación Española de Ciclismo (Élite i Sub.23), on hi participen 200 corredors federats d'arreu de l'estat espanyol.


Se celebra el mes de maig amb sortida i arribada al pavelló municipal Xavier Tondo i Volpini, i un circuit per les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà.


Organitza secció ciclista del Club Bàsquet Valls, amb la col·laboració del Club de Ciclisme Tondo i Club BTT Valls i alt Camp.

Foto: Francesc Plana

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac