IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Oferta de vacances (Juny i juliol)

Cursos de natació

Programa per a nens i nenes des de 3 a 16 anys, que comprèn des de la familiarització amb el medi aquàtic (Preescolar), l'aprenentatge de la tècnica bàsica dels estils i de diverses habilitats aquàtiques (Iniciació), fins el perfeccionament dels estils, la introducció a les sortides i viratges. Classes de dilluns a divendres. Sessions de 45'.


  Normativa cursos natació

 

2.1.3 CURSOS NATACIÓ ESTIUFoto: Xavier Borràs


Miniesportiueig

Programa per a infants que han cursat P.3, P.4 o P.5. Activitats aquàtiques recreatives (jocs, pesca d'objectes...), miniesports, jocs tradicionals (bitlles, cursa de sacs, xanques...). Inclou també un curs de natació adaptat al nivell de cada infant. De dilluns a divendres, de 9 a 13 h.


  Dossier informatiu 2021

 

 

MINIESPORTIUEIG

 

 

 


Esportiueig

Programa per a nenes i nens que han cursat de 1r a 6è de primària. Campus poliesportiu on es practica una gran diversitat d'esports i jocs: activitats aquàtiques, hoquei sala, minitennis, circuits d'habilitats, sortides en bicicleta, activitats d'aventura, sortida a la platja... També inclou un curs de natació per a tots els inscrits.

Dossier informatiu 2021

 

 

 


Campus de natació

Programa per a joves de 10 a 16 anys. Campus de natació amb esports i activitats aquàtiques. Millora i perfeccionament dels estils de natació i altres disciplines aquàtiques: gimcanes i jocs aquàtics, natació sincronitzada, waterpolo, tècniques de salvament i socorrisme aquàtic, natació amb aletes. Competicions lúdiques, travessa al mar. De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

En cas d'infants i joves d'altres edats podeu consultar-ho amb el Patronat d'Esports.


Dossier informatiu 2021

 

CAMPUS NATACIÓFoto: Xavier Borràs


© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac