IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Oferta de vacances (Juny i juliol)

Cursos de natació

Programa per a nens i nenes des de 3 a 16 anys, que comprèn des de la familiarització amb el medi aquàtic (Preescolar), l'aprenentatge de la tècnica bàsica dels estils i de diverses habilitats aquàtiques (Iniciació), fins el perfeccionament dels estils, la introducció a les sortides i viratges. Classes de dilluns a divendres. Sessions de 45'.


  Full inscripció

  Normativa cursos natació

 

2.1.3 CURSOS NATACIÓ ESTIUFoto: Xavier Borràs


Miniesportiueig

Programa per a infants de 4 a 6 anys. Activitats aquàtiques recreatives (jocs, pesca d'objectes...), miniesports, jocs tradicionals (bitlles, cursa de sacs, xanques...). Inclou també un curs de natació adaptat al nivell de cada infant. De dilluns a divendres, de 9 a 13 h.


  Full inscripció

  Dossier informatiu 2020

 

 

MINIESPORTIUEIG

 

 

 


Esportiueig

Programa per a nenes i nens de 7 a 11 anys. Campus poliesportiu on es practica una gran diversitat d'esports i jocs: activitats aquàtiques, hoquei sala, minitennis, circuits d'habilitats, sortides en bicicleta, activitats d'aventura, sortida a la platja... També inclou un curs de natació per a tots els inscrits.


Full inscripció

Dossier informatiu 2020

 

 

 


Campus de natació

Programa per a joves de 10 a 16 anys. Campus de natació amb esports i activitats aquàtiques. Millora i perfeccionament dels estils de natació i altres disciplines aquàtiques: gimcanes i jocs aquàtics, natació sincronitzada, waterpolo, tècniques de salvament i socorrisme aquàtic, natació amb aletes. Competicions lúdiques, travessa al mar. De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.


Full inscripció

Dossier informatiu 2020

 

CAMPUS NATACIÓFoto: Xavier Borràs


Juliol passat per aigua

Juliol Passat per Aigua és un programa organitzat per VallsJove i el Patronat d'Esports, que proposa un calendari d'Activitats Aquàtiques per als joves de Valls durant el mes de juliol.

  • Festa de l'escuma
  • Splash de Nit (4 i 18 de juliol)

 

  Més informació

 

35523868410 28ab465ba2 o

Foto: Pere Toda


Sortides Joves - Vave Zone

Programa de Sortides Esportives que es realitza en col·laboració amb les regidories de Joventut de diverses poblacions de l'Alt Camp.

El programa consisteix en sortides durant el mes de juliol relacionades amb el món de l'aigua: Wake Boarding, Multiesportiu la Platja, Aquòpolis, esports aquàtics a la Platja...

 

 

Sortida aquòpolis

Data Dissabte, 13 de juliol
Sortida 10.00 h Estació de Busos
Arribada 19:15 h
Preu 22€ (50% descompte vallencs)

VAVE Zone

Les Regidories de Joventut de diversos municipis de la Comarca de l'Alt Camp s'han unit en aquest projecte de sortides esportives.

  • Valls
  • Alcover
  • Vila-rodona
  • El Pla de Santa Maria
© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac