IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

què + puc fer?

Ioga Iyengar

Patronat d'Esports ofereix la possibilitat que t'apropis al món del ioga mitjançat la modalitat de Ioga Iyengar.

Les classes es realitzen els divendres per les tardes al Centre Esportiu Municipal El Fornàs. La durada de les sessions és d'1h 15 minuts, i els abonats tenen un descompte del 50% en el preu de l'activitat.


Gimnàstica Hipopressiva

Des del mes de febrer de 2014, el PME incorpora la gimnàstica hipopressiva en diferents horaris de dilluns a divendres, i matí i tarda.

Les classes són de 30 minuts (excepte la primera que té una durada de 50'), dos dies a la setmana, i per assistir-hi cal realitzar una inscripció prèvia. El nombre de places és limitat.

Els abonats tenen un 50% de descompte.


Sortides de marxa nòrdica

El programa de Marxa Nòrdica és un calendari estable d'activitats durant la temporada d'hivern, d'octubre a juny, i es compsa dprincipalment de dues activitats:

  • Sessions d'iniciació: adreçades ales persones que no ha provat mai aquesta disciplina. Es realitzen al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i són gratuïtes per als abonats.
  • Sortides: Adreçades a les persones iniciades. Les sortides tenen 10-12km, i diversos nivells de dificultat. La durada és de 2 h-3,30 h.


Per participar a les sortides cal haver participat en una activitat d'iniciaició o tenir experiènica en la tècnica de marxa nòrdica.

Inscripció prèvia

Per participar-hi és imprescindible realitzar una inscripció prèvia cal inscripció prèvia.

Gratuït pels abonats

El Programa de Marxa Nòrdica està adreçat als abonats del Patronat d'Esports, que hi poden participar de manera gratuïta. La resta de persones han d'abonar un preu.


Running Club

Si vols fer running amb nosaltres aquesta és la teva activitat. Running Club et proposa sortir a córrer amb un tècnic del Patronat Municipal d'Esports pels camins de Valls i entrenar en grup.

L'activitat va adreçada als abonats activitats que tinguin un nivell baix o que vulguin iniciar-se en el running i entrenar en grup un o dos dies a la setmana. Running Club és una activitat inclosa en el programa d'activitats dirigides i no comporta cap cost addicional.

El running es realitza a la pista d'atletisme del Centre Esportiu Municipal El Fornàs i pels camins de Valls.

Cal reservar la teva plaça amb antelació.

Objectius

  • Millorar la tècnica de carrera
  • Conèixer les pautes bàsiques d'entrenament i control de la intensitat
  • Millorar de la resistència aeròbica

Activitats Puntuals

Durant els curs es ralitzen de manera ACTIVITATS PUNTUALS adreçades a les persones abonades al Patronat  d'Esports, però està obert a tohom.

Aerobic Day

Spinning Day

Masterclass Tai-txí

© Copyright 2018 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac