IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Programes esportius

Activitats dirigides

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs disposa de 4 sales per a realitzar activitats dirigides, i ofereix als seus abonats més de 100 sessions a la setmana de dilluns a dissabte.

 

La temporada comença els primers dies de setembre, i cada trimestre es poden produir petits ajustos en els horaris o el tipus d'activitats. En alguns moments de l'any (setmana santa, estiu o Nadal) els calendaris s'adapten a les necessitats del calendari.

 

Les activitats dirigides estan pensades per satisfer les necessitats i les preferències d'un ventall ampli d'usuaris i abonats del Patronat d'Esports, i es classifiquen en 5 categories, en funció dels seus objectius.

Algunes d'elles estan incloses de manera gratuïta en els abonaments activitats, mentre que d'altres tenen un preu.

Activitats aquàtiques Aiguagym
Cos-ment Tai-txí, Pilates
Cardiovasculars Spinning, Running Club
Coreogràfiques Aeròbic, Step, Booiaka, Zumba
Mant. i millora de la condició física Servei Salut, TBC, Bosu, Hit.

Natació adults

Programa adreçat a adults que volen cercar l'hàbit de reallitzar activitat física regular per millorar la seva salut i la seva qualitat de vida. S'ofereixen tres nivells: familiarització i pèrdua de la por a la piscina petita, autonomia en el medi aquàtic i perfeccionament dels estils.

L'activitat s'adapta a l'edat i l'estat de salut dels usuaris i es desenvolupen les qualitat físiques de manera saludable: millora de la resistència cardiorespiratòria, de la força i de la mobilitat articular, entre altres.
Les sessions es realitzen a la piscina petita (PP), o la piscina gran (PG), segons el nivell de cada usuari. Sessions de 45'.

 

  Full inscripció

natacio adults retallada


Gimnàstica de manteniment

Programa de manteniment físic general que es composa d'un treball de flexibilitat, un treball de millora de la resistència cardiovascular, un treball de tonificació i un treball de reforçament de la faixa abdominal (maluc-lumbar-abdominal).

La sessió s'acaba sempre amb estiraments i activitats relaxants. A diferència d'altres activitats que ofereix el Patronat d'Esports, en aquesta es proposen activitats esportives com bàdminton i d'altres activitats jugades adaptades a les caraterístiques del grup. Es realitza al pavelló Joana Ballart i a l'Escola Enxaneta. Sessions de 60'.

Full inscripció

gimnasia mantenimineto pamplona recortada


Activitat aquàtica per a nadons

Programa adreçat a nadons de 6 mesos a 3 anys acompanyats d'una persona adulta, preferiblement la mare o el pare.

Aquesta activitat pretén familiaritzar el nadó amb el medi aquàtic i aprofita el lligam afectiu com a eina de treball.

L'activitat es realitza a la piscina petita, un dia a la setmana, en sessions de 45'.

  Full inscripció


Matronatació

Activitat aquàtica per a embarassades fins al vuitè mes de gestació. Permet mantenir la condició física i alleujar les càrregues que suporten les embarassades: mal d'esquena, pesadesa a les cames, etc. Es realitza a la piscina gran i a la piscina petita. Sessions de 45'.

 

  Full inscripció

natacion para embarazas recortada 

© Copyright 2020 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac