IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Promoció de l'Esport i l'Activitat Física

Natació Escolar

Programa adreçat a grups escolars d’educació infantil, primària, secundària i batxillerat. Es treballa especialment la vessant educativa i els objectius s'estableixen en funció de les edats i del nivell d'adaptació dels infants i joves al medi aquàtic. El programa pot ser anual o quadrimestral, i els horaris es fixen conjuntament amb cada escola de dilluns a divendres, un dia la setmana, en horari lectiu. Sessions de 45'

Foto: Xavier Borràs


Tennis Taula a les escoles

Programa que s'emmarca en el llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, s'ofereix a les escoles de l'Alt Camp la possibilitat de realitzar sessions de Tennis de Taula en horari lectiu. El programa està organitzat pel Consell Esportiu de l'Alt Camp i el Patronat Municipal d'Esports.

Foto: Pere Toda


Fitjove

Tots els centres eduactius de secundària de Valls participen en el programa Fitjove amb una visita dels alumnes de 4t d'ESO al Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

La visita consisteix en un recorregut i una explicació pels espais esportius del centre esportiu, i d'un matí d'activitat esportiva organitzada a càrrec de tècnics del Patrnat d'Esports.

Les visites estan finançades per la Generalitat de Catalaunya i pel Patronat d'Esports de Valls.


Ús de les Instal·lacions Esportives municipals

Els centres educatius de la ciutat poden disposar de manera puntual de les Instal·lacions Esportives Municipals sense cost en horari lectiu. Aquesta gratuïtat contempla l'ús de:

  • Camps de futbol
  • Pistes poliesportives
  • Pista d'atletisme

En cas de les piscines coberta i descoberta, o d'una activitat esportiva organitzada amb monitoratge, caldrà abonar el preu aprovat.

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac