IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Pla de l'Esport en Edat Escolar

Escola de natació

Programa per a nens i nenes des de 3 a 16 anys, des de la familiarització amb el medi aquàtic (Preescolar), l'aprenentatge de la tècnica bàsica dels estils i de diverses habilitats aquàtiques (Iniciació), al perfeccionament dels estils, la introducció a les sortides i viratges, competició i altres disciplines aquàtiques (perfeccionament i tecnificació). Curs de setembre a juny. 

 

Preescolar i iniciació (1 dia)  (2 dies)  (Dv i Ds)
Perfeccionament    
Tecnificació    

Foto Xavier Borràs


Natació extraescolar

Programa adreçat a les escoles de l’Alt Camp i comarques properes fora de l’horari lectiu, preferentment divendres a la tarda i dissabtes al matí. Es realitza un treball similar als grups de l'Escola de natació. Curs de setembre a juny.

 

Full d'inscripció

Foto Xavier Borràs


Programa d'Iniciació Esportiva

El Programa d’Iniciació Esportiva (PIE) es proposa als centres educatius com a activitat extraescolar de manera conjunta entre AMPA, centre docent i Patronat Municipal d’Esports.

El PIE és una oferta en el camp de l’activitat física i l'esport adreçada a les nenes i els nens d'Educació Infantil i Cicle Inicial i Mitjà d'Educació Primària i es desenvolupa al mateix centre escolar.


Escola de tennis de taula

L'Escola de Tennis de Taula és un programa del Patronat d'Esports que té com a finalitat la iniciació i prefeccionament de l'esport del tennis de taula entre els infants i joves de la nostra ciutat.

S'adreça a infants i joves de 10 a 15 anys, i l'activitat es realitza els dilluns i dimecres, de 18 a 19.30 h al pavelló municipal Joana Ballart (Prat de la Riba, 15-17 · Tel. 977 60 81 32 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Full d'inscripció

 DSC0107retallada222


Fitjove

FITJOVE és un programa de promoció d’exercici físic en l’adolescència, promogut per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), i el Consell Català de l’Esport (CCE), de la Generalitat de Catalunya amb la coordinació tècnica de la Fundació Esportsalus.

El programa s’adreça en primera instància a adolescents de 4t d'ESO (15-16 anys), de centres educatius que estiguin adherits al Pla Català d'Esport a l'Escola i es trobin en zones d’especial vulnerabilitat de Catalunya, amb la incorporació progressiva de municipis, segons les disponibilitats pressupostàries.

Hi podran participar també els nois i noies de 16 a 18 anys de la zona que s’hi vulguin apuntar, segons les prioritats i les condicions establertes.

 

Més informació


FutbolNet

FutbolNet és una metodologia d’intervenció social creada per la Fundació Barça el 2011. La metodologia utilitza el futbol i l’activitat física com a eines de reflexió i agents de canvi per millorar la vida dels infants i joves que es troben en contextos vulnerables.

A la ciutat de Valls le programa es devenloupa de manera transversal entre les regidories d'Ensenyament, Serveis Socials, Juventut i Esports, i compta amb el finançament de la Fundació Barça i la Diputació de Tarragona.

 

Més informació

 

2019 FUTBOLNET.4

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac