IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Pla de l'Esport en Edat Escolar

Escola de natació

Programa per a nens i nenes des de 3 a 16 anys, des de la familiarització amb el medi aquàtic (Preescolar), l'aprenentatge de la tècnica bàsica dels estils i de diverses habilitats aquàtiques (Iniciació), al perfeccionament dels estils, la introducció a les sortides i viratges, competició i altres disciplines aquàtiques (perfeccionament i tecnificació). Curs de setembre a juny. 

 

Preescolar i iniciació (1 dia)  (2 dies)  (Dv i Ds)
Perfeccionament    
Tecnificació    

Foto Xavier Borràs


Natació Extraescolar

Programa adreçat a les escoles de l’Alt Camp i comarques properes fora de l’horari lectiu, preferentment divendres a la tarda i dissabtes al matí. Es realitza un treball similar als grups de l'Escola de natació. Curs de setembre a juny.

 

Full d'inscripció

Foto Xavier Borràs


Programa d'Iniciació Esportiva

El Programa d’Iniciació Esportiva (PIE) es proposa als centres educatius com a activitat extraescolar de manera conjunta entre AMPA, centre docent i Patronat Municipal d’Esports.

El PIE és una oferta en el camp de l’activitat física i l'esport adreçada a les nenes i els nens d'Educació Infantil i Cicle Inicial i Mitjà d'Educació Primària i es desenvolupa al mateix centre escolar.


Fitjove (activitat dirigida)

Els alumnes a partir dels 16 anys i fins els 18 poden participar en el programa esportiu Fitjove que consisteix en dues classes dirigides a la setmana, en un dia i hora determinats. L'activitat està parcialment subvencionada per la Generalitat de Catalunya, ajut que està condicionat a l'assistència a l'activitat.

© Copyright 2019 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac