IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Unitat de Medicina de l'Esport

Serveis i tractaments

  • Revisió medicoesportiva: Consisteix en una valoració aptitudinal mitjançant anamnesi, exploracions i proves clíniques i/o físiques. Cada tipus d'activitat defineix els objectius de l'estudi, així, es diferencien tres tipus de revisions en funció d'aquests.

 

· Revisió Tipus I - Iniciació, dirigit a esportistes i a l'activitat física fins als 10 anys.

· Revisió Tipus IIA - Preparació, dirigit a esportistes d'entre 10 i 17 anys i a l'activitat física entre els 10 i 34 anys.

· Revisió Tipus IIB - Competició, dirigit a esportistes de més de 18 anys i a l'activitat física de més de 35 anys. És aquí on s'inclou l'ergometria o prova d'esforç.

 

 

· Tractaments ortopèdics (embenats)

· Tractaments funcionals (taping)

· Infiltracions locals

 

 

  • Atenció a lesions urgents: La lesió urgent pot ser atesa en un primer moment pel Servei d’Urgències del Pius Hospital de Valls, en funcionament les 24 hores del dia. Aquelles lesions que no requereixen una assistència immediata poden demanar cita per telèfon, sempre subjectes a l'autorització de la mútua corresponent.

 

  • Servei Assistencial a Mutualistes: El fet que la UME disposi de llicència esportiva, federativa o escolar, garanteix que l'usuari pugui accedir als nostres serveis com a mutualista d'accidents esportius. Cada persona pot preguntar al seu club o centre si en disposa.

 

closeup doctor supervising examination sportsman 260nw 485395108

Dr. Enric Castanera

Des de fa més de vint anys, la Unitat de Medicina de l'Esport (UME) del Pius Hospital de Valls manté el seu compromís amb les persones treballant intensament per afavorir la pràctica de l'esport i una activitat física saludable.


Dirigida per l'especialista en Medicina de l'Educació Física i de l'Esport el Dr. Enric Castanera, la Unitat de Medicina de l'Esport té com a objectiu tenir cura de les persones que practiquen activitat física. Tant si és per lleure o en forma d'esport organitzat o federat, persegueix la fita d'assegurar una pràctica d'esport saludable sota el punt de vista mèdic.


La Unitat de Medicina de l’Esport compta amb l’acreditació de Centres de Nivell 1. Des de l'estiu del 2018, s'fereix el servei de Medicina de l'Esport al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, apropant així el servei a usuaris i professionals, sempre amb la possibilitat de disposar dels recursos del Pius Hospital de Valls.

 

Més informació

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac