IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Nutrició i dietètica

Serveis i tractaments

  • Dieta hipocalòrica: Encaminada a la pèrdua de pes, a disminuir els riscos associats a l'obesitat i a mantenir el pes adequat mitjançant uns bons hàbits alimentaris.
  • Dieta per a esportistes: L'alimentació i l'esport han d'anar plegats per aconseguir els objectius de rendiment proposats. La dieta s'adapta a la modalitat esportiva i al nivell de rendiment de cada esportista.
  • Dieta saludable i de manteniment:A aquest també s'hi hauran d'afegir les dietes saludables i de manteniment, que garanteixen una quantitat adequada i variada d'aliments per beneficiar el correcte funcionament del nostre organisme.
  • Dieta especial: Adreçada a persones amb patologies associades com diabetis, hipertensió, hipercolesteroelèmia o osteoporosi.
  • Estudi antropomètric: Amb la mesura dels paràmetres corporals (pes, talla, plecs cutanis, diàmetres, longituds i perímetres ossis) es defineixen les característiques morfològiques de l'esportista. D'acord a la composició morfològica resultant, s'estableixen pautes nutricionals per millorar el rendiment esportiu i aconseguir el pes ideal per cada especialitat esportiva.

 

 

Més informació

balanced diet cooking culinary food 260nw 288277301

Marta Conesa

El Servei de Nutrició i Dietètica es posa en funcionament el març de 2013, i les visites es realitzen al Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

Des del mes de juny de 2017 la professional responsable del servei és Marta Conesa, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i Màster en Nutrició i Metabolisme a la Universitat Rovira i Virgili, així com un curs de postgrau de perfeccionament en Nutrició i esport a la Universitat de Barcelona.

Compta amb l’acreditació d’antropometrista ISAK (International Society for the Advancement of kinanthropometry) nivell 1.

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac