IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Notícies

Anul·lació de reserves i sancions

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El Patronat d'Esports disposa d'una plataforma online que permet a les persones usàries reservar classes dirigides, piscina o sala de fitness, que en aquest escenari de pandèmia han vist reduït l'aforament de manera important.

Quan les persones que no assisteixen a una reserva no l'anul·len, es genera un perjudici a totes aquelles altres que s'han quedat sense plaça.

Per aquest motiu, quan no pugueu assistir a una reserva s'haurà d'anul·lar el més aviat posible, i posar la plaça a disposició de la resta de persones usuàries. Les persones que de manera reinicident no anul·lin les reserves, podran ser sancionades.

Diseño sin título

Reserva i anul·lació de serveis esportius

La reserva de les instal·lacions (piscina i sala de fitness) i les classes dirigides es pot realitzar  des de 46 hores fins a 15 minuts abans de l'inici del servei reservat.

En aquests moments de reducció dels aforaments, i per no perjudicar a terceres persones, és demana que, en cas de no poder assistir a la vostra reserva, procediu a la seva l'anul·lació tan aviat com sigui possible. D'aquesta manera podrà ser ocupada per una altra persona.

L'anul·lació de les reverves la podeu realitzar a través de la mateixa aplicació Egosport durant qualsevol moment del període de reserva: des de 46 hores fins a 1 hora abans del servei reservat.

 

 

Possibles sancions

En l'escenari actual d'aforaments reduïts, la no asssitència a les reserves provoca un perjudici tant important a les persones que s'han quedat sense plaça, que el Patroant d'Esports està estudiant la possibilitat de sancionar a qui de manera reincident infringeixi aquesta norma.

Les persones que no anul·lin les seves reserves podran, fins i tot, perdre el dret a reservar online de manera temporal, en funció del nombre de reserves no anul·lades.

 

 

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac