IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Notícies

Devolució activitats curs 2019/20

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El 13 de març de 2020 l’Ajuntament de Valls va suspendre els serveis esportius municipals a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Tot i que els serveis esportius es van reprendre a partir del 8 de juny de 2020 de manera progressiva, les restriccions normatives no van permetre la represa d'una bona part de les activitats esportives, cosa que genera el dret de les persones afectades a la devolució de la part proporcional del preu públic pagat i no gaudit a partir del 13 de març.

Per procedir al reemborsament, les persones afectades han de presentar una sol·licitud a les oficines del Patronat d’Esports.

 

Des del Patronat d’Esports volem demanar disculpes a totes les persones afectades per la informació contradictòria que haguem pogut proporcionar i pel retard en realitzar el reemborsament, però la difícil situació que hem viscut els darrers mesos ha condicionat tot el procediment.

 

ACTIVITATS INFANTS


Com sol·licitar la devolució?

Les persones afectades han de presentar una sol·licitud al Patronat d'Esports demanant la devolució dels serveis esportius no gaudits. En cas que el Patronat d'Esports no disposi de les dades bancàries de la persona usuària, aquestes s'hauran d'acreditar degudament.

 

PAS 1- Presentar la sol·licitud

Cal presentar la sol·licitud per registre a les oficines del Patronat d'Esports degudament omplenada i signada, adjuntant una fotocòpia del NIF. La sol·licitud també autoritza a la devolució dels serveis esportius al compte autoritzat que consta al Patronat d’Esports.

 

PAS 2 - Diligència bancària

En cas que el Patronat d'Esports no disposi de les dades bancàries de la persona afectada, caldrà  que aquesta presenti el certificat bancari de titularitat del compte o el document bancari annex omplert i diligenciat per l'entitat financera.

 

PAS 3 - Reemborsament

Una vegada comprovada que la sol·licitud és correcte, el Patronat d’Esports procedirà a realitzar el reemborsament de la quantitat per transferència bancària al compte autoritzat per la persona afectada.


Informació

Per qualsevol dubte sobre el procediment de devolució, us podeu posar en contacte amb el Patronat d'Esports. Per tal de gestionar de manera més eficient les vostres dubtes, us demanem que contacteu preferentment mitjançant correu electrònic.

 

Pavelló Joana Ballart

Prat de la Riba, 15-17 - 43800 Valls
977 60 81 32
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centre Esportiu Municipal El Fornàs

Pg. President Tarradellas, 2-6 - 43800 Valls
977 61 44 03
suport.pmeAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

© Copyright 2020 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac