IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Notícies

Devolució activitats curs 2019-2020

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El Patronat d'Esports ha procedit a realitzar la devolució corresponent a la part proporcional no gaudida del curs 2019-2020 a conseqüència de la pandèmia a qui ho havia sol·licitat. En aquesta primera remesa s'ha retornat la part proporcional a 560 persones i entitats per un import de prop de 40.000 €.

Des del Patronat d’Esports volem demanar disculpes a totes les persones afectades per la informació contradictòria que haguem pogut proporcionar i pel retard en realitzar el reemborsament, però la difícil situació que hem viscut els darrers mesos ha condicionat tot el procediment.

 

Període de sol·licituds obert

El període per presentar la sol·licitud per la resta de persones usuàries continua obert. Els tràmits es poden realitzar presencialment a les oficines del Patronat d'Esports (Joana Ballart i Centre Esportiu Municipal El Fornàs) o telemàticament amb certificat digital des de la pàgina web.

Qualsevol consulta o dubte en referència a aquest procediment serà degudament atesa al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

ACTIVITATS INFANTS


Com sol·licitar la devolució?

Les persones afectades han de presentar una sol·licitud al Patronat d'Esports demanant la devolució dels serveis esportius no gaudits. En cas que el Patronat d'Esports no disposi de les dades bancàries de la persona usuària, aquestes s'hauran d'acreditar degudament.

 

PAS 1- Presentar la sol·licitud

Cal presentar la sol·licitud per registre a les oficines del Patronat d'Esports degudament omplenada i signada, adjuntant una fotocòpia del NIF. La sol·licitud també autoritza a la devolució dels serveis esportius al compte autoritzat que consta al Patronat d’Esports.

Aquest tràmit també es pot fer per via telemàtica i certificat electrònic.

 

PAS 2 - Diligència bancària

En cas que el Patronat d'Esports no disposi de les dades bancàries de la persona afectada, caldrà  que aquesta presenti el certificat bancari de titularitat del compte o el document bancari annex omplert i diligenciat per l'entitat financera.

 

PAS 3 - Reemborsament

Una vegada comprovada que la sol·licitud és correcte, el Patronat d’Esports procedirà a realitzar el reemborsament de la quantitat per transferència bancària al compte autoritzat per la persona afectada.


Informació

Per qualsevol dubte sobre el procediment de devolució, us podeu posar en contacte amb el Patronat d'Esports. Per tal de gestionar de manera més eficient les vostres dubtes, us demanem que contacteu preferentment mitjançant correu electrònic.

 

Pavelló Joana Ballart

Prat de la Riba, 15-17 - 43800 Valls
977 60 81 32
 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centre Esportiu Municipal El Fornàs

Pg. President Tarradellas, 2-6 - 43800 Valls
977 61 44 03
suport.pmeAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac