IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Notícies

Obre la piscina amb totes les mesures de seguretat per als usuaris

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El dissabte 20 de juny la piscina d'estiu del Fornàs obre al públic amb l'aplicació de totes les mesures de seguretat per als usuaris. En aquest sentit, la reobertura s'ha programat amb l'aplicació dels criteris de prevenció per la pandèmia de la Covid-19 que s'aniran actualitzant d'acord amb la normativa vigent en cada moment i de la dinàmica d'ocupació de la mateixa piscina d'estiu.

123 Anywhere St. Any City State Country 12345

Calendari piscina d'estiu

La piscina d'estiu obre al públic del 20 de juny a l'11 de setembre, de dilluns a diumenge, de les 11 h a  les 20 h.

En funció de la situació d'alerta sanitària de cada moment, els horaris poden ajustar-se, modificació que serà degudament notificada.

Servei de bar

El mateix dissabte 20 de juny es posa en marxa de nou el servei de bar del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, amb totes les mesures de seguretat pròpies dels serveis de restauració.

Mesures extraordinàries

Les limitacions d'aforament i resta de mesures de prevenció duen al Patronat d'Esports a prendre mesures per garantir la seguretat i salut dels usuaris. En concret:

  • Franges horàries. A partir de la setmana del 13 de juliol, s'estableixen franges horàries de 4.30 h per permetre que més usuaris i usuàries puguin gaudir de la piscina d'estiu, cosa que equival a un torn de matí i un torn de tarda.
  • Cita prèvia. Per controlar l'aforament cal realitzar cita prèvia de la piscina d'estiu. Les persones abonades poden realitzar la reserva per Egosport 48 hores abans. Les persones no abonades han de fer la reserva a la recepció del centre esportiu en el moment d'accedir-hi.
  • Delimitació d'espais. A la gespa de la piscina es deliimiten espais per mantenir el distànciament entre le spersones. El personal de la instal·lació vigilarà perquè es respectin les mesures de distanciament, i les seves indicacions són d'obligat compliment.
  • Vestidors. Els vestidors de la piscina estaran disponibles per als usuaris amb aforament limitat. Tot i això, demanem es recomana que s'utilitzin el mínim imprescindible.
  • Neteja i desinfecció. Entre les franges horàries es realitzarà una neteja extraodinària de la zona de piscina d'estiu, amb especial incidència en els elements crítics com dutxes, poms  de portes o baranes.
  • Gandules no disponibles. Les gandules no estan disponibles en aquesta primera fase d'obertura de la piscina d'estiu.

Abonament d'estiu no disponible

Aquesta temporada, de moment, no estarà disponible l'abonament d'estiu d'altres anys per l'obligatorietat de regular l'accés i l'aforament a la piscina d'acord amb les franges horàries. En la mesura que la normativa permeti majors ocupacions, es revisarà la possibilitat d'obrir la contractació d'aquesta modalitat d'abonament per a l'estiu.

© Copyright 2020 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac