IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Notícies

Obren les instal·lacions esportives

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
A l’espera de la publicació oficial al DOGC, es pot avançar que el Pla d'obertura progressiva d'activitats per combatre la segona onada de la Covid-19 permetrà, a partir del dilluns 23 de novembre, l’obertura de les instal·lacions i els equipaments esportius, amb limitacions, per dur a terme pràctica esportiva i entrenaments.
 

Per qualsevol consulta, us atendrem al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Represa de les activitats 2020 214

Cursos i abonaments

  • El Centre Esportiu Municipal El Fornàs oferirà el servei de piscina coberta i sala de fitness amb un aforament del 30 per cent i reserva prèvia. L’horari d’obertura al públic serà de 6.30 h a 21.30 h de dilluns a divendres, i l’accés d’usuaris a les instal·lacions es tancarà a les 21 hores. Els caps de setmana s’obrirà en l’horari habitual.
  • S’oferiran classes dirigides amb un 30% de l’aforament amb reserva prèvia. El calendari d’activitats manté les més de 90 classes setmanals i, a més, es mantindrà una classe en directe online per Zoom a la que podran accedir les persones abonades.
  • També continuen les classes de gimnàstica de manteniment, ioga i d’hipopressius però, degut a les restriccions dels aforaments i de les ràtios de les activitats, NO es reprenen els cursos de natació per infants i adults o les activitats per a nadons o col·lectius amb necessitats especials.
  • Els vestidors del Centre Esportiu Municipal El Fornàs estaran oberts solament per les activitats aquàtiques, mentre que per la resta d’activitats i serveis romandran tancats.
  • A conseqüència de l’aturada dels serveis esportius, la quota de l’abonament corresponent al mes de novembre no es cobrarà.

          Activitats dirigides

Entitats esportives

  • Les entitats esportives podran entrenar a les instal·lacions esportives municipals amb un aforament d’un 30 per cent en espais tancats i un 50 per cent a les instal·lacions a l’aire lliure. Les instal·lacions esportives estaran obertes fins les 21.30 hores.
  • Els vestidors de les instal·lacions esportives estaran fora de servei.
  • Els Esportistes d’Alt Nivell (DAN) i els equips que competeixen a nivell estatal (Unió Esportiva Valls i equip EBA del CB Valls) tenen unes condicions especials d’entrenament i horaris més flexibles.
 

© Copyright 2021 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac