IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Notícies

Programa de preparació d'oposicions

Nou programa de preparació d'oposicions a l'administració

El Patronat Municipal d'Esports proposa un programa de preparació d'oposicions a bombers i altres cossos de l'administració pública. El programa es porta a terme al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i comprèn la preparació de les proves físiques.

Objecte

El programa comença el mes de gener de 2017 i té per objecte acompanyar en la preparació de les proves físiques i teòriques als aspirants a les oposicions de bombers, mossos d'esquadra i altres cossos de l'administració pública.

Equip tècnic

El responsable del programa és Quim Royes, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE), i tècnic del Patronat Municpal d'Esports amb una llarga experiència en entrenament d'esportistes d'alt nivell i la preparació de proves físiques per oposicions a cossos de l'administració pública.
 
L'equip el composen  tècnics del Patronat Municipal d'Esports llicenciats en CAFE i graduats en grau superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives, tots ells amb experiència en entrenament esportiu.

Què inclou

 

Pla d'entrenament individual

El tutor prepara un programa individualitzat d'entrenament que s'actualitza periòdicament.

 

Al pavelló Xavier Tondo i Volpini s'instal·laran els circuits específics de proves. La pràctica es realitzarà de manera lliure i amb l'assessorament de tècnics del Patronat d'Esports.

 

Ús de les instal·lacions esportives

Per accedir al programa d'entrenemant cald`ra donar-se d'alta com a abonat activitats al Patronat d'Esports, i es donarà accés a totes les instal·lacions em horari d'obertura al públic, així com a les més de 100 activitats dirigides que es proposen a la setmana.

On es realitza

 

Centre Esportiu Municipal El Fornàs / Passeig President Tarradellas, 2-6 - 43800 Valls
977 61 44 03
977 61 22 70
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Preparació proves físiques (des de 4 setembre 2017)

· Dilluns, 
· Dimarts i dijous
de 8 a 10 i de 20 a 23 h
de 8 a 10 h
· Dimecres i divendres de 20 a 23 h

Preu i condicions d'inscripció


Per inscriure's al programa cal ser ABONAT ACTIVITATS al Patronat Municipal d'Esports durant tot el període de preparació.  Actualment hi ha la opció d'abonament de matí, que us permet venir a l'horari de preparació fins a les 15 h, o l'opció de l'abonament total que us permet venir en qualsevol franja horària.Els aspirants que s'hagin de donar d'alta no abonaran la quota d'inscripció.
 
· Preparació proves físiques 65€ / mes  
· Preparació teòrica 20€ / mes  

El període d'inscripció ja està obert, i les places són limitades.
© Copyright 2018 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac