IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Notícies

Programa de preparació d'oposicions

Nou programa de preparació d'oposicions a l'administració

El Patronat Municipal d'Esports proposa un programa de preparació d'oposicions a bombers i altres cossos de l'administració pública. El programa es porta a terme al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i comprèn la preparació de les proves físiques.

Objecte

El programa té per objecte acompanyar en la preparació de les proves físiques a les oposicions de bombers, mossos d'esquadra i altres cossos de l'administració pública.

Equip tècnic

El responsable del programa és Quim Royes, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE), i tècnic del Patronat Municpal d'Esports amb una llarga experiència en entrenament d'esportistes d'alt nivell i la preparació de proves físiques per oposicions a cossos de l'administració pública.
 
L'equip el composen  tècnics del Patronat Municipal d'Esports llicenciats en CAFE i graduats en grau superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives, tots ells amb experiència en entrenament esportiu.

Què inclou

 

Pla d'entrenament individual

El tutor prepara un programa individualitzat d'entrenament que s'actualitza periòdicament.

 

Els circuits específics s'instal·len al pavelló Xavier Tondo i Volpini, i la pràctica es realitza de manera lliure i amb l'assessorament de tècnics del Patronat d'Esports.

 

Ús de les instal·lacions esportives

Per accedir al programa d'entrenemant cal donar-se d'alta com a Abonat Activitats al Patronat d'Esports, i els usuaris tenen accés a totes les instal·lacions en horari d'obertura al públic, així com a les més de 100 activitats dirigides que es proposen setmanalment.

Preus i condicions d'inscripció

 

Per inscriure's al programa cal ser abonat activitats al Patronat Municipal d'Esports durant tot el període de preparació. Si us doneu d'alta per al programa de preparació de proves, no haureu d'abonar la quota d'inscripció.

Podeu escollir dues opcions d'abonament:

· Abonament matí: Permet accés a les instal·lacions i a la preparació fins les 15h de dilluns a divendres, i horari lliure els caps de setmana i festius

· Abonament dia: Permet accés en qualsevol franja horària

 ------------------------------------------
 
· Preparació proves físiques 65€ / mes  


El període d'inscripció ja està obert, i les places són limitades.

© Copyright 2019 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac