IEM VILAR - 977 60 81 32 | CEM FORNAS - 977 61 44 03
IEM VILAR - 977 60 81 32
CEM FORNAS - 977 61 44 03

Eduard Gonzalez Ribas

Valls és una ciutat que estima l'esport. En són una prova el gran nombre d'entitats, clubs i associacions que en promouen la pràctica a tots nivells i que contribueixen a promoure els bons valors de la cultura de l'esport. Una societat que fa esport és una societat més sana i cohesionada que creix en valors com el treball en equip, la solidaritat o l'esperit de superació i que entén la pràctica de l'esport com una manera d'oci i de fer salut.

Des del Patronat d'Esports de Valls hem posat com a eixos bàsics de l'acció municipal la promoció de l'esport, com a servei públic que cal estendre a totes les edats i col·lectius. Ho estem fent entre els més joves com una manera de sumar a la seva formació i creixement personal; entre la població adulta, per fomentar els hàbits de vida saludables; a les entitats de la ciutat amb el suport a les activitats que impulsen; i ho estem fent també amb els nombrosos esdeveniments que posicionen la ciutat en el mapa esportiu del nostre país.

En la última dècada hem fet com a ciutat un salt en la millora de les instal·lacions esportives, amb els pavellons, la piscina d'estiu, la pista d'atletisme, els nous camps de futbol o les sales d'activitats dirigides que han permès multiplicar l'oferta de serveis esportius a tota la població. Una tasca aquesta, la de millora i ampliació d'equipamnets, que hem de continuar perquè cada vegada són més els vallencs i comarcans que tenen com a referència els centres i serveis esportius municipals de Valls.

Per tot plegat, les dones i homes que ho fan possible des del patronat d'Epsorts, us animem a fer esport, que descobriu tots els serveis que teniu al vostre abast i que feu equip amb nosaltres. A tots i a totes, benvinguts al que és el vostre equip, el Patronat Municipal d'Esports de Valls.

© Copyright 2019 PME Valls. Tots els drets reservats
Dissenyat per Technodac